Viziune

Fabrica de arhitectură este un loc în care prind viață proiecte deosebite prin soluții neașteptate. Suntem o echipă de profesioniști cu experiență vastă, pasionați de arhitectură și design interior, determinați să oferim tot ce este mai bun pentru fiecare client.

La baza fiecărui proiect stă experiența și capacitatea noastră de a stăpâni constrângerile și particularitățile fiecărui program, atât de arhitectură, cât și de amenajare interioară sau peisagistică. E ceea ce numim abordare holistică și se reflectă inclusiv în modul subtil de a integra construcțiile propuse în mediul înconjurător.

Acordăm o atenție deosebită detaliilor, îmbinînd specificul locului cu dorințele beneficiarului.

Sinceritatea, profesionalismul, creativitatea sunt atributele pe care le putem folosi pentru a descrie cine suntem cu adevărat la Fabrica de Arhitectură.

Echipă

Daniel Nicolae Popescu
Fondator, CEO & Arhitect senior
Intens implicat în proiectele pe care le coordonează, Daniel este un arhitect pasionat și fondatorul Fabricii de arhitectură. Prețuiește creativitatea mai presus de orice.
Motivat de... oameni.
Cătălina Popescu
CFO
Ambițioasă și determinată, Cătălina are o experiență de 18 ani în project management și o abilitate aparte de a eficientiza și gestiona proiectele. Înainte de toate apreciază corectitudinea și integritatea.
Motivata de... oameni și o atmosferă prietenoasă.
Irina Stinghe
Arhitect senior
Grațioasă și pozitivă, Irina abordează cu o creatitvitate deosebită proiectele. Îmbină pasiunea pentru balet cu arhitectura, fiind un spirit liber care nu cunoaște constrângeri.
Motivata de... proiecte provocatoare.
Adela Voinea
Arhitect senior
Perfecționistă incurabilă, Adela este înzestrată cu o disciplină de fier și dragoste pentru arhitectură. Acestea se reflectă în calitatea și frumusețea detaliilor create.
Motivata de... proiecte provocatoare și situații dificile.
Ștefan Căplescu
Arhitect senior
Fiind foarte activ și implicat în tot ceea ce face, Ștefan este cea mai de nădejde persoană pe care am întâlnit-o vreodată.
Motivat de... cel mai bun prieten al nostru, Attila.
Andra Jugănaru
Arhitect junior
Plină de viața și radioasă, Andra ne aduce mereu zâmbetul pe buze. Este pasionată, implicată și dornică de performanță.
Motivata de... dorința de cunoaștere și comunicare.
Oana Gîtlan
Arhitect junior
Cu un puternic simț al responsabilității, Oana se implică cu pasiune și ambiție în proiecte. Apreciază sinceritatea mai presus decât orice.
Motivata de... diversitatea proiectelor și o colaborare prietenoasa cu beneficiarul.
George Suru
Arhitect junior
Riguros și pasionat, George are o atenție desăvârșită la detalii și se implică în orice activitate cu o determinare aparte
Motivat de... constrângerile proiectelor.

Servicii

Arhitectură

Soluțiile noastre arhitecturale sunt gândite atent și cu responsabilitate. Credem cu tărie că detaliile sunt esențialul în arhitectură. Aici ne bazăm pe creativitate și expertiza tehnică dezvoltate de-a lungul anilor, punând pasiune în fiecare proiect. Portofoliul nostru acoperă cele mai diverse tipuri de proiecte: rezidențiale, comerciale, birouri, hoteluri, atât în domeniul privat, cât și în cel public. Abordăm fiecare cerință ca pe o provocare, punând accent pe calitatea și unicitatea proiectelor.

Arhitectură de interior

La Fabrica de Arhitectură credem că amenjările interioare deosebite înseamnă spații frumoase, elegante și funcționale în egală măsură. Acordăm o atentie sporită cerințelor fiecărui client, căutăm soluții eficiente și potrivite nevoilor lui, punându-ne amprenta printr-un proces de design creativ. Printr-o abordare meticuloasă conturăm interioare unice strâns legate de personalitatea clientului. Credem că nimic nu este mai satisfăcător decât realizarea unui proiect unde clientul se simte ca acasă.

Amenajare peisajeră

Toate proiectele peisajere au o identitate proprie. Suntem flexibili și creativi în funcție de proiect, ținem cont de constrângerile terenului, mediul înconjurător dictându-ne soluțiile. Creăm compoziții armonioase utilizând fie forme organice, fie forme poligonale, pe care le completăm cu vegetație variată adaptată fiecărui anotimp. Diversitatea vegetatiei oferă grade diferite de intimidate, devenind filtre ce fac tranziția de la public la privat.

Colaboratori

Clienți