Viziune

Urmărim să dăm glas unei viziuni clare și coerente în spațiul construit. căutând echilibrul între artistic, creativ și concret.

Suntem determinați să conservăm cu sinceritate particularitățile și constrângerile întâlnite în drumul descoperirii de obiect, context și experiența spațiului.

Ne propunem reinterpretarea caracterului holistic si interdisciplinar cu studiul permanent în arhitectură, design de interior și peisagistică. Fiecare gest se sprijină cu rigurozitate pe un scop care se aliniază cu responsabilitatea față de societate și valorile mediului cultural.

Practica noastră străbate un parcurs firesc de la intenție la materializare, cu iscusință în detaliere. Rodul căutărilor și chestionării continue surprinde soluții și rezultate neașteptate simțite cu precădere în transformarea spațială care are în centru omul, indiferent de scara obiectelor pe care le-am creat și de contextul lor urban.

Propunem astfel o paradigmă în a locui, a călători, a îndeletnici, care se întoarce către uman, catre modul lui de a trăi și ne asumăm o călătorie susținută spre a o perfecționa.

Echipă

Daniel Nicolae Popescu
Fondator, CEO & Arhitect senior
Intens implicat în proiectele pe care le coordonează, Daniel este un arhitect pasionat și fondatorul Fabricii de arhitectură. Prețuiește creativitatea mai presus de orice.
Motivat de... oameni.
Cătălina Popescu
CFO
Ambițioasă și determinată, Cătălina are o experiență de 18 ani în project management și o abilitate aparte de a eficientiza și gestiona proiectele. Înainte de toate apreciază corectitudinea și integritatea.
Motivată de... oameni și o atmosferă prietenoasă.
Adela Voinea
Arhitect senior
Perfecționistă incurabilă, Adela este înzestrată cu o disciplină de fier și dragoste pentru arhitectură. Acestea se reflectă în calitatea și frumusețea detaliilor create.
Motivată de... proiecte provocatoare și situații dificile.
Ștefania Simu
Arhitect senior
Plină de viața și radioasă, Stefania a ne aduce mereu zâmbetul pe buze. Este pasionată, implicată și dornică de performanță.
Motivată de... dorința de cunoaștere și comunicare.
Theodora Radu
Arhitect senior
Responsabilă și atentă la detalii, lui Theo ii plac proiectele inedite și lucrul în echipă.
Motivată de... posibilitatea de a învăța mereu lucruri noi.

Servicii

Arhitectură

Soluțiile noastre arhitecturale sunt gândite atent și cu responsabilitate. Credem cu tărie că detaliile sunt esențialul în arhitectură. Aici ne bazăm pe creativitate și expertiza tehnică dezvoltate de-a lungul anilor, punând pasiune în fiecare proiect. Portofoliul nostru acoperă cele mai diverse tipuri de proiecte: rezidențiale, comerciale, birouri, hoteluri, atât în domeniul privat, cât și în cel public. Abordăm fiecare cerință ca pe o provocare, punând accent pe calitatea și unicitatea proiectelor.

Arhitectură de interior

La Fabrica de Arhitectură credem că amenjările interioare deosebite înseamnă spații frumoase, elegante și funcționale în egală măsură. Acordăm o atentie sporită cerințelor fiecărui client, căutăm soluții eficiente și potrivite nevoilor lui, punându-ne amprenta printr-un proces de design creativ. Printr-o abordare meticuloasă conturăm interioare unice strâns legate de personalitatea clientului. Credem că nimic nu este mai satisfăcător decât realizarea unui proiect unde clientul se simte ca acasă.

Amenajare peisajeră

Toate proiectele peisajere au o identitate proprie. Suntem flexibili și creativi în funcție de proiect, ținem cont de constrângerile terenului, mediul înconjurător dictându-ne soluțiile. Creăm compoziții armonioase utilizând fie forme organice, fie forme poligonale, pe care le completăm cu vegetație variată adaptată fiecărui anotimp. Diversitatea vegetatiei oferă grade diferite de intimidate, devenind filtre ce fac tranziția de la public la privat.

Colaboratori

Clienți