A Penthouse

Located in the center of Bucharest, this project is part of an existing collective building and has two floors. We made the interior design and extended the upper floor. The first floor has a classic style while the second floor has a more modern approach.

Technical Data
  • Project type
    Interior Design
  • Status
    Built
  • Year of completion
    2016
  • Dimension
    244 sqm
  • Team
    Daniel Nicolae Popescu, Irina Stinghe, Adela Voinea, Mihai Frențescu, Ștefan Căplescu
  • Collaborators
    Structural Engineering and Technology, Imep Systems, Luce Domotica

(C) 2017 cosmindragomir.info | all rights reserved

(C) 2017 cosmindragomir.info | all rights reserved

(C) 2017 cosmindragomir.info | all rights reserved

(C) 2017 cosmindragomir.info | all rights reserved

(C) 2017 cosmindragomir.info | all rights reserved

(C) 2017 cosmindragomir.info | all rights reserved

TOP